Vi hjælper forbrugere med at få en nem og behagelig flytning, ved at finde de bedste flyttemænd til laveste flyttepriser.

Det er stressende og svært at flytte og det er hellere ikke nemt at navigere iblandt alle informationer som ligger ud på nettet. Derfor har vi startet flyttefirma.com som en simpel portal, der skal vejlede forbrugere i at finde det bedste flyttefirma til den helt rigtige pris. Det er nemlig ikke altid, at kvalitet og pris hænger sammen. Det finder man frem til, ved nærmere undersøgelser på markedet. Det er nemlig dette forarbejde vi har lavet, for at kunne tilbyde forbrugere vores hjælp til at finde de helt rigtige fagmænd. Vores måde at finde de rigtige flyttemænd til netop din opgave er baseret på smarte beregninger og anmeldelser vi har samlet fra forskellige kilder.

Siden flyttefirma.com ejes og drives af FindService.dk, som er en portal, der formidler kontakt mellem forbrugere og servicevirksomheder. Begge er gratis for forbrugere og har alene til formål, at gøre det nemmere for forbrugere, ikke alene når det kommer til at finde det rigtige flyttefirma, men det rigtige servicefirma til hvad som helst af opgaver man måtte stå med og har brug for hjælp til.

Gør ligesom 50.000+ andre danskere og indhent dine flyttetilbud lige her 👇