Gør ligesom 50.000+ andre danskere og indhent dine flyttetilbud lige her 👇

Find det rigtige flyttefirma på den nemme måde

Der er et hav af muligheder, når man skal flytte. Men at finde det helt rigtige firma til den helt rigtige flyttepris kan til gengæld være en udfordring. Vi har derfor lavet en lille vejledning om for hvordan du kan finde netop det firma som passer bedst til din flytning. Herunder kan du læse om de 3 muligheder for at finde de rigtige flyttemænd til den helt rigtige pris.

FFå 3-5 flyttetilbud direkte på mailen

Flyttefirma.com kan du vælge at hente 3 flyttetilbud. Her er det meget nemt, da det eneste du skal gør er, at udfylde en enkelt formular. Det tager som regel kun et minut at udfylde, men samtidig er formularen udførligt, da denne tilbudsportal, som navnet indikerer, udelukkende er for flytteopgaver.

Få dine flyttetilbud online og sammenlign dem online

Flyttefirma
På FlytteBud.dk byder flyttefirmaer på din opgave, hvor du når de bedste flyttetilbud.

Endnu en mulighed for at finde de rigtige flyttemænd til den rigtige pris er, at hente flyttetilbud online via FlytteBud.dk. Det er forskelligt fra FlyttePris.dk på den måde, at på FlytteBud.dk udfylder du en flytteformular og så oprettes din opgave på selve flytteportalen. Flyttemænd kan derefter byde på din flytteopgave på hjemmesiden, hvor du så kan logge ind, sammenligne alle tilbuddene på samme side, se firmaernes samlede bedømmelser, og endelig vælge et firma til den rigtige pris.

Beregn din flyttepris online og bestil et flyttehold med det samme

Nu om dage kan du klare de fleste ting ret hurtigt ved hjælp af internettet, så hvorfor ikke det samme for at finde det rigtige flyttetilbud og hyre det rigtige firma. FlyttePris.dk kan du bruge en prisberegner, og få en fast flyttepris på din flytning i løbet af bare ét minut. Hvis du kan lide prisen, kan du derefter hyre et firma gennem siden med det samme. Her vælger FlyttePris.dk et godkendt firma for at udføre netop din flytning til netop din flyttepris. Et godkendt firma er et firma der udfylder flere kriterier, hvor de 3 vigtigste er følgende:

  1. Firmaet skal være CVR registreret.
  2. Firmaet skal være forsikret.
  3. Firmaet må ikke være blacklistet hos forbrugerrådet.