Gør ligesom 50.000+ andre danskere og indhent dine flyttetilbud lige her 👇

At finde det rigtige flyttefirma i København

Flyttefirma København. Der er et hav af flyttefirmaer i København om omegnen, hvilket gør det ekstremt svært at vælge imellem. Flyttepriser fra forskellige flyttefirmaer kan varierer helt op til 80%. Men prisforskellen gør det ikke just nemmere, at vælge det bedste flyttefirma. For hvad skal man se efter for at man kan være sikker på, at ens indbo bliver flyttet forsvarligt fra A til B.

Forskellige flytteportaler

Der findes forskellige flytteportaler derude. Nogle er mere ligetil at bruge end andre. Det mest simple er, at få 3 flyttetilbud direkte på mailen, hvilket vi tilbyder gennem denne hjemmeside, eller vores søsterside FlyttePris.dk. Her får man 3 flyttetilbud af flyttemænd, som faktisk også driver vore hjemmesider.

En anden slags flytteportal, hvor man kan få flere end 3 flyttetilbud er FlytteBud.dk. Her fungerer portalen, således at flere flyttefirmaer byder på en flytteopgave online. Dvs. man som forbruger kan få overblik over forskellige priser, online hvor ens flytteopgave får egen profilside. På FlytteBud.dk skal man være opmærksom på, at man som regel ikke får tilbuddene direkte på mailen. Altså modsat FlyttePris.dk. Her er det vigtigt, at man er indeforstået med, at man får notifikationer på mail og sms, som fortæller en når der er et nyt flyttetilbud eller en besked fra et flyttefirma.

Flyttefirma København – find det rigtige!

Det er ikke overraskende, at fortælle at de fleste opgaver der oprettes på portalerne kommer fra hovedstaden. Derfor er det som regel også flyttefirmaer i København og omegnen der byder på disse opgaver. Her gælder den klassiske supply and demand regelen, hvor der er mange forespørgsler, er der mange der tilbyder deres hjælp. Derfor er det som regel flytteopgaver som skal udføres fra København og omegnen der får flest tilbud. Men uanset hvor på landet man kommer fra, tilbyder vi de 3 flyttetilbud, hvilket ganske enkelt hele konceptet bag denne side og FlyttePris.dk.