Gør ligesom 50.000+ andre danskere og indhent dine flyttetilbud lige her 👇

 

FLyttefirma og flyttetilbud hvor og hvordan?

Flyttefirma – hvilket, hvor og hvordan? Dette er blandt de første spørgsmål man tænker på når man står over for at skifte bolig. At få et flyttetilbud fra et flyttefirma lyder måske simpelt og bør være nemt. Men når der er et hav af flyttefirmaer derude, kan det være svært at vælge det rigtige flyttefirma til den helt rigtige flyttepris.

Man flytter ikke hverdag

Flytning er ikke noget man oplever særlig ofte, men når man endelig står i situationen, kan det være en stressende process. Herunder har vi forsøgt at samle nogle af de hyppigste spørgsmål man har i en flyttesituation.

Skal jeg leje en flyttebil og gøre det selv med vennerne?

Umiddelbart lyder det billigt og hyggeligt, men det kan hurtigt gå hen og blive meget besværligt. Det gælder især hvis du har én eller flere af følgende: møbler, dobbeltsenge, boksmadresser, hårde hvidevarer osv. Ja, de nævnte genstande er de mest basale ting vi alle sammen har, men du husker sikkert også, da du skulle købe dem, hvordan du/I var nødt til at holde fri en hel dag bare for modtagelsen af for eksempel en seng.

Når du køber møbler

Forestil dig, den dag skulle i få flyttet én af jeres mange genstande/møbler. Så at få flyttet alle jeres genstande, selvom det ikke ser så fyldigt ud i lejligheden, så bliver du overrasket over hvor mange ting du har når du flytter. Som det berømt hedder hos folk i flyttebranchen: man ved aldrig hvor mange ting man har før man flytter dem selv.

Flyt selv løsningen

Efter bedste erfaringer, er der ikke mange der gider prøve det selv, eller udsætte ens venner for det. Men vi bliver nødt til at indrømme, at der alligevel er nogle der foretrækker gør det selv metoden. Især studerende, hvor man tænker, at man vil bruge halvdelen af den måneds SU til flytning og sparer resten til rugbrød og pålæg.

Der findes en jungle af biludlejer derude, hvor prisen kan varierer rigtig meget. Men der er begrænsninger og merudgifter i form af først og fremest selve tidsbegrænsningen.Det koster typisk 1000 kr. at leje en flyttebil for en dag og dertil kommer brændstof og evt. special forsikring. Men hvad der er mest bekostelige, er tiden man kunne have brugt til noget man hellere ville have lyst til end at slæbe tunge ting, som ellers er egnet til ens velbehag.

Professionelle flyttefirmaer

Vi anbefaler selvfølgelig, at man lader de professionelle om det. Hvis man henter gode tilbud fra professionelle flyttefirmaer, er pengene godt betalt. Så kan man hygge med vennerne ved for eksempel udpakning og indretning i det nye hjem. Et af de steder hvor man kan hente gode tilbud på udførelse af ens flytning er FlytteBud.dk, hvor man henter flere tilbud fra flere flyttefirmaer samme sted og kan vælge sit flyttefirma baseret på pris og anbefalinger fra tidligere kunder på selve hjemmesiden.